top of page
vientre embarazada

Quan arribem en aquest món som éssers purs, som energia, estèrils de cos (no de sensacions).

Hem estat dins de l'Úter nou mesos protegits, però al llarg de la nostra vida ens veiem exposats a una sèrie de factors nocius que ens van minvant la puresa, l'energia, la força, la llum... en la que vàrem arribar.

Aquests factors nocius ens afecten al cos i a l'ànima.

L'ÚTER

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy.

Quan arribem en aquest món som éssers purs, som energia, estèrils de cos (no de sensacions). Hem estat dins de l’Úter nou mesos protegits però al llarg de la nostra vida ens veiem exposats a una sèrie de factors nocius que ens van minvant la puresa, l’energia, la força, la llum... en la que vàrem arribar. Aquests factors nocius ens afecten al cos i a l'ànima.

Tots els éssers humans venim al món amb una motxilla que anem omplint al llarg dels anys. En aquesta motxilla i carreguem:

  • La Genètica (El vestit de l’ànima que hem triat)

  • Les emocions i sentiments (Les relacions amb els altres i amb nosaltres mateixos)

  • Les experiències (que hem viscut)

  • Els hàbits alimentaris (Menjar processat, beure alcohol...)

  • Els hàbits de cos i ment (Esport, fumar, escoltar-nos...)

  • L’entorn que ens envolta (La contaminació, les radiacions, els colors...)

 

Si cuidem aquestes càrregues, som conscients de com vivim i tenim cura de no sobrecarregar-nos, estarem sans, forts i tindrem energia per poder suportar aquest pes durant tota la nostra vida i serem capaços d’aguantar pics puntuals de sobrecàrrega.

Però que passa quan tot aquest pes és superior a la càrrega que el nostre cos pot suportar? Doncs que no ho podem aguantar i emmalaltim, ja sigui físicament o emocionalment.

És molt difícil portar una vida completament sana en els temps que corren. Ens ha envaït la tecnologia, la contaminació, els menjars processats, la pressa... i tot això i més, fa que algunes de les càrregues que portem a la nostra motxilla de la vida es saturin. A la motxilla ja no hi cap res, i tot el que hi vulguem introduir de més sobresortirà fins que possiblement un dia la motxilla peti i tot el nostre mon s’ensorri.

Abans de que això passi podem mirar de treure’ns càrregues i intentar des-saturar el nostre cos i ànima.

Nosaltres ens dediquem justament a des-saturar l’entorn que ens envolta. L’estudiem i  el canviem per fer-lo més sà, lliure de tòxics i amb energia que flueixi. És un dels pesos importants que portem a la motxilla, però com hem comentat, n’hi ha d’altres també importants que n’haurem de tenir cura.

Però tant ens afecta l’entorn que ens envolta? Tant important és aquesta càrrega?

Sabies que ens passem més del 85% de la nostra vida en espais tancats?

Sabies que l’aire de l’interior d’un edifici sol estar més contaminat que el de l’exterior degut a la quantitat de productes químics nocius que s’utilitzen en materials de construcció, acabats de decoració (pintures, vernissos...), productes de neteja..., i degut a la poca ventilació?

Sabies que tenim la casa plena de aparells elèctrics i tecnològics que emeten radiacions artificials que són nocives per a la salut?

Sabies que la Terra emet unes radiacions naturals que poden ser nocives per a la salut sobretot si dormim sobre d’elles? (a vegades són aquelles que fan que no dormim bé o que ens fan despertar sempre de matinada sense saber el perquè)

Sabies que els colors influeixen directament sobre la nostra psique?

Sabies que la llum natural és essencial pel nostre benestar?

Sabies que hi ha orientacions que són més favorables per dormir o treballar?

Sabies que quan sents que et cau la casa al damunt i tens més ganes de sortir que d’estar-hi, és perque l’energia de l’espai esta estancada i no flueix? (un símil del mateix que passa amb l’aigua, que estancada es podreix i si pot circular es manté cristal·lina)

Aquestes són només algunes de les qüestions d’aspectes que ens afecten directament de l’entorn. Dia a dia i constantment estem en contacte amb aquests factors, són inevitables, però sí que els podem millorar.

A vegades la llarga exposició a aquests entorns nocius fa que ens debilitem i emmalaltim. Nosaltres no curem a les persones, les persones ens curem nosaltres mateixes a través de la nostra força interior. El que fem a Úter és treure una càrrega molt important de la motxilla i això fa que la persona estigui molt més forta per recuperar-se.

 

Quan realitzem un estudi en una casa, determinem, analitzem i estudiem els espais de manera holística (el conjunt amb totes les seves interaccions) i intentem trobar una solució de millora per tots aquests aspectes que ens afecten sempre dins dels estàndards de la nostra filosofia, és a dir, per a productes busquem que siguin sans, lliures de tòxics, respectuosos amb el medi ambient i a poder ser de proximitat, i per a espais busquem que compleixin totes les condicions que fomenten la vida, l’harmonia i la salut.

bottom of page