Almohadas y mantas

Tens dubtes a l'hora de comprar un producte, un moble, una pintura, un material... i vols triar una opció sana el més lliure de tòxics possible?

A Consultes Específiques resolem els teus dubtes, et donem recomanacions i propostes,  i et diem on ho pots trobar.

Estantes de baño

Sents que et cau la casa a sobre? No saps com organitzar les teves coses? Tens més ganes de sortir que d'estar a casa?

A Harmonització i Ordre t'ajudem a endreçar i harmonitzar on vius perquè del que més tinguis ganes sigui de l'hora de tornar a casa.

Recién nacido

Esteu a punt de ser mares o pares? Us preocupen els factors nocius de l'entorn que li puguin afectar al vostre fill/a? 

Al Niu del Nadó t'ajudem a crear l'habitació del teu cigronet complint les condicions que fomenten la vida , la harmonia i la salut, utilitzant materials i productes sans, lliures de tòxics i respectuosos amb el medi ambient. 

Instalación punto de acceso inalámbrico

Dorms malament? Et despertes sovint a la nit? Notes que estàs cansat? Estàs rodejat d'aparells elèctrics i tecnològics tot el dia?

En l'Estudi de Radiacions estudiem i determinem tant les radiacions naturals com les artificials que hi han a casa teva i t'aconsellem com eliminar-les.

Estatua de Buda

Sents que hi ha alguna cosa que no funciona a casa teva? Tens la sensació de que tot podria anar millor? Sents que l'energia  està estancada i no flueix?

En l'Estudi de Feng Shui estudiem l'energia vital per millorar les condicions ambientals que fomenten la vida, la harmonia i la salut.

Cuarto

Vols portar un estil de vida més sa i lliure de tòxics i et preocupa que a casa teva estigui ple de substancies nocives?

En l'Estudi de Biohabitabilitat determinem el nivell de salut, confort i benestar de casa teva i estudiem les propostes saludables més adequades.  

 

 

ESTUDI DE RADIACIONS 

+

ESTUDI DE FENG SHUI

+

ESTUDI DE BIOHABITABILITAT

 

Si vols tenir en compte tots els factors nocius que afecten casa teva, aquest es el teu estudi.

 

Analitzarem tots els racons de la teva llar i estudiarem com millorar-la des de tots els punts de vista.  

reunión de negocios
Estudi per a Negocis

 

 

PRÒXIMAMENT

...